151013 nhm deu 0146 retusche final banner scaled

DEUTZ Nordic etsii kenttämekaanikkoa

2024-04-16

DEUTZ Nordic etsii kenttämekaanikkoa Etelä-Suomessa

Kenttämekaanikkona tulet osaksi palveluverkostoamme, johon kuuluvat myös yhteistyökumppanimme. Käytettäväksesi tulet saamaan täysin varustetun huoltoauton, jolla suoritat asiakkaidemme työt kentällä sekä heidän tiloissaan.

Päätehtäväsi:

Profiilisi

Etsimme joukkuepelaajaa, joka haluaa ja pystyy työskentelemään itsenäisesti ja ottamaan vastuuta tekemästään työstä. Olet tottunut tekemään vianmäärityksiä analyyttisesti tietokoneen ja mittalaitteiden kanssa. Henkilönä olet kommunikoiva ja pystyt hyvään asiakaspalveluun sekä kenties ylittämään asiakkaidemme odotukset suoritetusta työstä ja palvelusta. Tarjoamme jännittävää työtä yrityksessä, jossa on perheilmapiiri, taloudellinen vakaus sekä laadukkaat tuotteet.

Yrityksestä

DEUTZ-moottoreita on toimitettu maailman markkinoille jo vuodesta 1864 lähtien. DEUTZ -moottoreita käytetään mm. kaivoskoneissa, liikkuvissa työkoneissa, rakennuskoneissa, paikallisina voimanlähteinä sekä lentokenttälaitteissa ynnä muissa koneissa ja laitteissa.

Valikoimassamme ovat uudet teollisuusmoottorit, tehdaskunnostetut vaihtomoottorit sekä varaosat. Näiden lisäksi tarjoamme huoltopalveluja ja teknistä tukea koulutetun ja kokeneen henkilöstön turvin. Vahvuutemme ovat innovatiiviset ratkaisut, jotka täyttävät asiakkaidemme vaatimukset ja odotukset.

Yhteystiedot

Työsopimus solmitaan DEUTZ Nordicin kanssa. Autorekry ottaa vastaan ja käsittelee hakemukset. Lisätietoja tehtävästä saat sähköpostilla sami.salo@autorekry.fi tai soittamalla arkipäivisin puh. 050 380 8747.

Yhteystiedot

Onko sinulla kysyttävää tai haluatko tilata varaosia? Älä epäröi ottaa meihin yhteyttä jo tänään!

Ota meihin yhteyttä