Huolto

Ensiluokkaista huoltopalvelua

Diesel Motor Nordic pystyy tarjoamaan koulutettujen huoltoteknikkojemme ja kattavan palveluverkostomme avulla sekä ennakoivaa huoltoa että hätäapua niin korjaamoillamme kuin paikan päällä.

Koulutetut huoltoteknikot

Huoltoteknikot saavat jatkuvaa koulutusta markkinoilla olevista moottorityypeistä ja erityisesti koulutusta kaikista uusista moottorityypeistä, jotka asettavat yhä enemmän vaatimuksia erikoisosaamiselle. Huoltoautollamme pääsemme korjattavan kohteen luokse ja tietotaidollamme pystymme selvittämään hankalammatkin vikatilanteet.

Työtilauslomake

Täytä allaoleva työtilauslomake huoltotyön kirjaamiseksi. Akuuttiin avuntarpeeseen, neuvonantoon tai ennakoivaan huoltoon ottakaa suoraan yhteyttä.

  Asiakastiedot  Moottorin tiedot
  Huoltotyön osoite
  Huolto-, takuu- sekä maksuehdot:
  Ylläolevan työtilauksen tilaaja ymmärtää, että mikäli Deutz AG hylkää korjauksen takuuna, suoritetut huoltotyöt laskutetaan edellä mainitulta tilaajalta. Halutut varaosat tai moottorit vaaditaan takuuksi Deutz AG:lta, mutta jotka Deutz AG hylkää, asiakas voi pyytää hyvitystä seuraavilla yleiskuluilla: Varaosat 85 € + ALV + toimituskulut, Moottorit 500 € + ALV + toimituskulut. Osat, jotka on lähetetty tarkastettavaksi Deutz AG:lle, voivat olla viallisia tarkastuksen jälkeen. Diesel Motor Nordic OY on yksityinen ja itsenäinen yritys, joka ei ole osa Deutz AG:ta. Toimipaikka on Helsinki, noudatamme Suomessa voimassa olevia lakeja ja määräyksiä. Reklamaatioiden tulee olla perillä 7 päivän kuluessa laskutuspäivästä. Kaikki palautukset hyväksytään vain sopimuksen mukaan ja laskutetaan 10 % palautuskuluista, kuitenkin vähintään 10 €. Pidätämme oikeuden muutoksiin.
  Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla. Googlen tietosuojakäytäntö sekä käyttöehdot ovat voimassa.

  Yhteystiedot

  Onko sinulla kysyttävää tai haluatko tilata varaosia? Älä epäröi ottaa meihin yhteyttä jo tänään!

  Ota meihin yhteyttä