Yrityksestä

DEUTZ valmistaa voimanlähteitä, jotka käyttävät ajoneuvoja ja koneita rakennustyömailla, moottoriteillä ja maataloudessa ympäri maailmaa. Se on ydinosaamistamme – ja intohimomme. Yhtiön perustamisesta vuodesta 1864 lähtien olemme innoittaneet muita moottoreillamme ja keksineet itsemme uudelleen kerta toisensa jälkeen.

Kymmenen jakeluyhtiön, 9 myyntikonttorin, 17 huoltokeskuksen ja yli 800 myynti- ja huoltokumppanin avulla voimme palvella sinua yli 130 maassa.

DEUTZ Nordic on kumppanisi Ruotsissa, Suomessa ja Tanskassa. Tarjoamme täydellisiä räätälöityjä diesel- ja kaasumoottoriratkaisuja sekä alkuperäisiä varaosia, lisävarusteita ja huoltoa, jotka vastaavat asiakkaidemme vaatimuksia. Asiantunteva henkilökuntamme palvelee kaikkia OEM-asiakkaista loppukäyttäjiin tarjoamalla myynti- ja jälkimarkkinapalveluita.

Uusien koneiden ja asennuksien osalta henkilökuntamme työskentelee tiiviissä yhteistyössä asiakkaan kanssa varmistaakseen uusien moottorisarjojen optimaalisen mukautumisen uusimpiin päästövaatimuksiin puhtaamman ja paremman ympäristön puolesta. Erikoiskoulutettu huoltohenkilöstömme palvelee asiakkaitamme korjaamoillamme ja suoraan paikan päällä ennaltaehkäisevän huollon ja hätäavun merkeissä.

Paikallisen varastoinnin ja kehittyneen logistiikan avulla pystymme toimittamaan varaosia nopeasti vähentäen asiakkaidemme käyttökatkoksia. Kehitämme jatkuvasti prosessejamme ja pyrimme jatkuvasti parantamaan tuotteitamme ja palvelujamme.

DEUTZ Nordic on syntynyt Diesel Motor Nordicista, joka perustettiin Ruotsissa vuonna 1956 ja täydentyi Tanskan toimipisteellä vuonna 1965. Yritys kuului aiemmin DEUTZille ja on nyt palannut juurilleen DEUTZ-perheeseen.

Toimistomme

DEUTZ Nordic Ruotsissa

DEUTZ Nordic AB: n pääkonttori sijaitsee Järfällassa, Tukholmassa. Tarjoamme monen vuoden kokemuksella moottorisuunnittelua, teknistä tukea, varaosia ja huolto-osaamista. Järfällassa sijaitsee suurin korjaamomme. Sivukonttorillamme Göteborgissa on oma korjaamo sekä pakettiautot paikan päällä tapahtuvaa työskentelyä varten. Teemme yhteistyötä myös koulutettujen huoltopartnereiden kanssa saadaksemme entistä paremman maantieteellisen kattavuuden.

Ota rohkeasti yhteyttä asiantuntevaan henkilökuntamme moottoriin liittyvistä kysymyksistäsi, ruotsiksi tai englanniksi.

dmn sverige

DEUTZ Nordic i Tanskassa

DEUTZ Nordic ApS:n päkonttori sijaitsee Risskovissa, Århusissa. Tarjoamme monen vuoden kokemuksella moottorisuunnittelua, teknistä tukea, varaosia ja huolto-osaamista. Sjellannissa meillä on lisää huoltoajoneuvoja valmiina huoltotoimiin paikan päälle.

Ota rohkeasti yhteyttä asiantuntevaan henkilökuntamme DEUTZ -moottoriin liittyvistä kysymyksistäsi.

DEUTZ Nordic A/S:n

DEUTZ Nordic i Suomessa

DEUTZ Nordic Oy: n pääkonttori sijaitsee Helsingissä osoitteessa Tatti 13, 00760 Helsinki. Tarjoamme monen vuoden kokemuksella moottorisuunnittelua, teknistä tukea, varaosia ja huolto-osaamista. Teemme yhteistyötä myös koulutettujen huoltopartnereiden kanssa saadaksemme entistä paremman maantieteellisen kattavuuden.

Ota rohkeasti yhteyttä asiantuntevaan henkilökuntamme DEUTZ -moottoriin liittyvistä kysymyksistäsi.

dmn finland

Hallintajärjestelmä ja sertifikaatti

DEUTZ Nordic AB, ApS ja Oy ovat  ISO 9001 ja ISO 14001 -sertifioituja.

DEUTZ Nordic kehittää jatkuvasti prosessejaan ja pyrkii tuotteidensa ja palveluidensa korkeampaan laatuun. 

Terveys, ympäristö ja turvallisuus ovat DEUTZ Nordicille erittäin tärkeitä. Moottoreiden toimittajana meillä on ainutlaatuinen asema vaikuttaa tuotevalikoimaan ja mukauttaa tuotteitamme optimaalisesti niin, että koneet ovat mahdollisimman energiatehokkaita. Käytämme asiantuntemustamme päästövaatimuksissa ja päästötasoissa auttaaksemme asiakkaitamme tekemään valintoja puhtaamman ja paremman ympäristön puolesta. Seuraamme erittäin kiinnostuneina vaihtoehtoisia polttoaineita, vetyä, hybridiratkaisuja, mutta myös sähköistämistä.

Se, että henkilökuntamme työskentelee turvallisessa ympäristössä, on meille erittäin tärkeää. Työ kentällä aiheuttaa aina suuremman riskin, jonka haluamme erityisesti minimoida. Teemme tämän ymmärtämällä ja kunnioittamalla olemassa olevia riskejä sekä vähentämällä tai poistamalla näitä riskejä varotoimin ja suojavarustein. 

Support-Processes

Certifikat ISO 9001 »

Certifikat ISO 14001 »

Yhteystiedot

Onko sinulla kysyttävää tai haluatko tilata varaosia? Älä epäröi ottaa meihin yhteyttä jo tänään!

Ota meihin yhteyttä