S Deutz Service. Vaitomoottorit

Xchange vaihtomoottorit

2023-02-10

Kun moottorisi on tullut siihen kuntoon, että osittainen tai täydellinen peruskorjaus on ajankohtainen, on Deutzin tehdaskorjattu vaihtomoottori varteenotettava vaihtoehto.

Varsinkin täydelliseen peruskorjaukseen verrattuna tehdaskorjattu vaihtomoottori on poikkeuksetta myös kaikkein edullisin vaihtoehto. Vaakakupissa saattaa painaa myös yhden vuoden tehdastakuu.

Kaikkia Deutzin tällä hetkellä tuotannossa olevia moottorityyppejä on saatavana vaihtomoottoreina. Vaihtomoottoreita on saatavana myös hyvin monista tuotannosta jo poistuneista moottoreista, tosin kaikkein harvinaisimpien mallien kyseessä ollen vaihtomoottoritehdas saattaa joutua kunnostamaan vaihtomoottorin asiakkaan omasta aihiosta.

EU päästömääräykset vaikuttavat euroopan sisällä toimitettaviin 1-tason ja sitä matalampien päästöluokkien moottoreihin. EU 1-tason moottorit joudutaan toimittamaan tyyppikilpineen tehtaalle korjattavaksi ja siitä lisää tietoa täältä.

Esimerkkejä vaihtomoottoreista

Esimerkiksi tämä TD 2011 L4i
hintaan: 8866,00 €
(alv 0% +pantti 2795,00 €)

Tilaa samalla 50 h ensihuolto kampanjahintaan
170 € +matkakulut.

Ensihuolto TD 2011 L4i –malliin sisältää öljyn, -suodattimen sekä venttiilivälyksen säädön.

Teetä meillä vaihtotyökin!
TD 2011 L4i moottorin vaihto henkilönostimesta
korjaamollamme hintaan 736,00 €*

SDEUTZ visual mechanic engine 1
Esimerkiksi tämä F4L 914
hintaan: 10343,00 €
(alv 0% +pantti 3225,00 €)
Esimerkiksi tämä TCD 2012 L4 2V
hintaan: 14691,00 €
(alv 0% +pantti 4410,00 €)
Esimerkiksi tämä BF 4M 1013 C
hintaan: 14559,00 €
(alv 0% +pantti 4410,00 €)

Esitetyt hinnat ovat voimassa 30.6.2023 asti. Pidätämme oikeuden hintojen muutoksiin. Hintaan vaikuttaa moottorin varustelu.

Vaihtomoottoreiden mukana ei lähtökohtaisesti toimiteta sähkölaitteita, vauhtipyörää, vauhtipyöräkoteloa, moottorin kannattimia, kompressoria, hydrauliikkajäähdytintä, ilmansuodatinta ja muita ulkoisia osia, sillä nämä ovat yleensä hyödynnettävissä alkuperäisestä moottorista.

Kaikki edellä mainitut osat kannattaa toki tilata vaihtomoottorin mukana, mikäli vanhojen osien hyödynnettävyydessä on pienintäkään epäilystä, sillä osat ovat moottoritilauksen mukana useimmiten edullisempia kuin varaosana.

Jotta vaihtomoottorin hinta pysyisi järkevällä tasolla, edellytämme että saamme vaihdossa kunnostuskelpoisen vastikemoottorin yhden kuukauden kuluessa siitä, kun vaihtomoottori on toimitettu. EU 1-tason moottoreissa vastikemoottorin palautus tyyppikilpineen tapahtuu ennen korjatun moottorin toimitusta. Kunnostuskelpoisuus tarkoittaa tässä yhteydessä sitä, että sylinteriryhmässä ei saa olla halkeamia eikä kampiakseli saa olla poikki. Mikäli kunnostuskelpoisuuden edellytykset eivät täyty, emme voi hyvittää täyttä vastikemaksua (panttia). Mikäli vauriot ovat etukäteen tiedossa, ovat niiden hintaa lisäävät vaikutukset paljon pienempiä.

EU Stage 2 ja sitä korkeamman päästötason moottorit voidaan erikseen sovittaessa myydä vastikkeetta, mikäli esimerkiksi haluatte varmasti samanlaisen voimanlähteen varastoonne tuomaan toimintanne jatkuvuuteen lisävarmuutta.

Ota yhteyttä, niin päivitetään moottorisi!

50 h ensihuollon sisältö vaihtelee moottorimallin mukaan. Tässä ilmoituksessa esitetyt tarjoushinnat koskevat vaihtomoottorin tilauksen yhteydessä tehtäviä huoltotyöhintoja. *Esimerkki tyypillisestä henkilönostimen moottorin vaihtotyöstä laskettuna 8:lla työtunnilla.

Raimo Murtoniemi
Moottorimyynti
Sähköposti
Suora: +358 9 315 46 401
Matkapuh: +358 4 055 38 042

Yhteystiedot

Onko sinulla kysyttävää tai haluatko tilata varaosia? Älä epäröi ottaa meihin yhteyttä jo tänään!

Ota meihin yhteyttä