Repotage anläggningsvärlden

Vaihtomoottoritehdas Ulmissa

2021-04-21

Ympäristöä säästävällä moottorivalmistuksella on nimi ja se on ”DEUTZ Xchange”.

DEUTZ on työskennellyt yksittäisten moottorikomponenttien ja lisälaitteiden teollisen kunnostamisen kanssa jo vuosikymmenien ajan, siis kauan ennen kuin keskustelut hiilidioksidipäästöjen vähentämiseksi ovat tulleet suosituiksi puheenaiheiksi.

Tehdaskunnostettuja moottorinosia käytettiin alun perin moottorien korjaamiseen. Myöhemmin 1970-luvun alussa DEUTZ-vaihtomoottoreiden teollisuustuotanto aloitettiin Überseen tehtaalla Baijerissa. Vuonna 2015 Xchange-moottoreiden tuotanto piti siirtää Überseen tehtaalta laitoksen laajennusrajoitusten vuoksi.

Siitä lähtien DEUTZ -moottoritehdas Ulmissa (Baden-Württemberg) on tuottanut vuosittain yli 4000 Xchange -vaihtomoottoria sekä puolimoottoria (short- ja longblock) Euroopan, Afrikan ja Aasian markkinoille uusien moottorituotantosarjojen 2011, 91x, 413 , 513, 2015 ja TCD 12,0 / 16,0 lisäksi.

Repotage anläggningsvärlden
bvl niagara w maschine 62

Xchange -valmistusprosessi koostuu vanhojen moottorien purkamisesta, komponenttien tarkistuksesta, puhdistuksesta ja kunnostuksesta. Xchange-moottorien kokoonpano on täysin integroitu uusien moottorien kokoonpanoprosessiin, sillä ne kootaan linjalla tilauksen mukaan ja jokainen Xchange -moottori testataan testipenkissä aivan kuten uudetkin moottorit.

DEUTZ Xchange -moottorit koostuvat pääosin kunnostetuista komponenteista, jotka täyttävät DEUTZ‑alkuperäisosien tiukat tekniset vaatimukset. Tavanomaiset kulutusosat, kuten esimerkiksi laakeriliuskat, korvataan uusilla alkuperäisillä DEUTZ-varaosilla.

Kaikkien toimintojemme painopiste on tehokkuuden lisäämisessä, mikä resurssien säästön lisäksi mahdollistaa huomattavat varaosien kustannussäästöt, jotka siirrämme eteenpäin suoraan asiakkaalle.

Xchange-moottoreiden valmistus Ulmin tuotantolaitoksella säästää vuosittain noin 1 GWh sähköä ja yli 1300 tonnia hiilidioksidia verrattuna samaan määrään uusia valmistettuja moottoreita. Seurauksena on, että DEUTZ Xchange -osat ja moottorit ovat selvästi edullisempia kuin uudet vastaavat.

DEUTZ Xchange -moottoreiden asiakkaille on toinen tärkeä hankintakriteeri: seisokkien vähentäminen. DEUTZ Xchange -moottori on valmistettu alkuperäisen moottorin varaosaluettelon mukaisesti asiakkaan tilauksesta ja se on valmis lähetettäväksi nopeimmillaan viikon sisällä, hieman riippuen moottorisarjasta sekä asiakkaan varusteluvaatimuksista.

Xchange-moottorituotevalikoima sisältää useimmat moottorimallit moniin sovelluksiin viimeisen 40 vuoden ajalta. DEUTZ Xchange -osilla ja moottoreilla on sama takuu kuin uusilla vastaavilla ja takaavat koneellenne uuden luotettavan elämän.

drehen 163
hauptmontage 30

Yhteystiedot

Onko sinulla kysyttävää tai haluatko tilata varaosia? Älä epäröi ottaa meihin yhteyttä jo tänään!

Ota meihin yhteyttä