E-Deutz

Deutz PowerTree, liikuteltava pikalatausasema työpaikalle, tapahtumaan tai messuille!

2023-04-11

Deutz PowerTree on mobiililatausratkaisu, joka on tarkoitettu kaikentyyppisiin sähköajoneuvoihin. Pikalaturilla varustettuna se pystyy lataamaan jopa 150 kW jatkuvaa latausta, mikä riittää lataamaan raskaammatkin rakennuskoneet lyhyessä ajassa esimerkiksi lounastauolla.

Latausasema on rakennettu yhteensä alle 5 tonnia painavaan 10 jalan konttiin ja on siten täysin liikuteltavissa ja tarkoitettu esimerkiksi rakennustyömaille, joissa koneiden latausinfrastruktuuri puuttuu. Latausaseman verkkoon liittämismahdollisuuden ansiosta (64A@400V asti) se voi toimia myös sähköverkon tasapainottavana kuormana tasoittaakseen virtapiikkejä.

Sisäiset akut voidaan ohjelmoida latautumaan silloin, kun se sinulle parhaiten sopii, esimerkiksi yösähköllä. Latausaseman asentaminen on täysin plug-and-play, koska se ei vaadi sähköasentajaa tai koulutettua käyttäjää. Latausasema toimii täysin itsenäisesti ja sitä voidaan ohjata ja seurata etäyhteydellä.

Kaikki käyttöliittymät on sisäänrakennettu tukevien kansien taakse, jotta ne ovat suojattuja ja luvattomien käyttäjien ulottumattomissa. PowerTree Connect -sovelluksen avulla käyttöoikeuksia valvotaan ja loppukäyttäjä tarvitsee vain RFID-kortin voidakseen ladata koneensa. Latausasema on varustettu markkinoiden yleisimmin käytössä olevilla CEE-kahvoilla ja on yhteensopiva sekä 16A@230V että 32A@400V -lataukseen. Pikalaturi kykenee myös CCS2-standardin mukaiseen 150kW@800V tai 75kW@400V suuritehoiseen tasavirtalataukseen.

Interested in knowing more? Please contact our engine department.

Deutz PowerTree

Yhteystiedot

Onko sinulla kysyttävää tai haluatko tilata varaosia? Älä epäröi ottaa meihin yhteyttä jo tänään!

Ota meihin yhteyttä